Gyereknapi ajánlatunk

Kreatív Ötletház - Gyereknapra csillámtetkó!

Gyerekzsúr, kerti buli, gyereknapi rendezvény elképzelhetetlen tetováláskészítés nélkül.

Lehetőleg csillogjon, gyönyörű színekben pompázzon, sokáig tartson és gyorsan elkészüljön - ezek a legfontosabb elvárások a "megrendelők" részéről.

A csillámtetkó készítése egy örök klasszikus a gyerekek körében.

Ráadásul nemcsak ma már nemcsak a kislányoknak, hanem kisfiúknak való minták is kaphatók, pl. traktor, űrhajó, helikopter, motor stb.

Gyereknapi akció!

Gyermeknap közeledtével mi mást is ajánlhatnánk Nektek, mint csillámtetkós készleteinket!

Villámakciónkban most 10 % kedvezménnyel vásárolhatjátok meg szettjeinket.

Az akció május 29-ig, szombatig tart. Most készüljetek fel a nyári bulikra, mert jobban megéri!

Kreatív Ötletház - Csillámtetkó szett 

A szett tartalma:

  • 15 db stencil (minta)
  • Kétféle csillámport, a lányoknak rózsaszín/bordó ill. rózsaszín/világoskék, a fiúknak pedig zöld/kék párosításban
  • 1 db ecset
  • 1 db ragaszt
  • Használati útmutató

A csillámtetoválás – a forgalmazó adatai szerint - vízálló, és akár 18 napig is tartós. Szükség esetén, babaolajjal lehet eltávolítani.

Kreatív Ötletház - Gyereknapi rendezvény 

Mikor van gyereknap?

Ma már egyre több helyen ünneplik meg a gyereknapot. Sok településen ekkor külön rendezvényeket szerveznek a gyerkőcöknek, de van, aki saját maga is megajándékozza valamivel gyermekét.

A gyereknapot mindig május utolsó vasárnapján tartjuk, mi Magyarországon. Idén hazánkban a dátum május 30-ra esik. Bár a világ csaknem összes országában megünneplik ezt a jeles napot, de hogy mikor az országonként változó.

Kreatív Ötletház - Gyereknap a világban 

Gyereknap eredete

A nemzetközi gyermeknap Törökországból ered, ott ünnepelték meg először a világon 1920-ban. Később különösen a volt kommunista országokban vált népszerűvé. Ehhez hasonló az ENSZ által létesített egyetemes gyermeknap (Universal Children's Day) intézménye.

Az ENSZ közgyűlése 1954-ben javasolta (836(IX). határozat), hogy minden országban tartsák meg az egyetemes gyermeknapot.

Az ünnep célja, hogy megemlékezzenek a világ gyermekeinek testvériségéről és egymás közti megértésről, valamint a gyermekek jóléte érdekében kifejtett küzdelemről. Javasolták a kormányoknak, hogy mindenhol olyan napot jelöljenek ki erre a célra, amit megfelelőnek gondolnak.

Magyarországon az Országos Gyermekvédő Liga kezdeményezésére már a 20. század első évtizedében is rendeztek gyermeknapot, ha nem is minden évben.

Ekkoriban vált rendszeressé, hogy május vagy június valamelyik napját nevezték ki gyereknapnak. 1931-től már egy egész hetet szenteltek a gyermekeknek, többnyire május első felében.

1953-tól Magyarországon minden év utolsó vasárnapján ünneplik meg a gyereknapot.
(forrás: wikipédia)

Térkép

Hírlevél

az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom az kreativotlethaz.hu oldal hírlevelére

Facebook