Újra divat a batikolás

Egyedi, divatos, az elkészítése egyszerű és közben még jól is érzed magad. Azaz, újra hódít a batikolás. Ha van kedved kipróbálni, akkor több mindenre lesz szükséged, de főleg egy jó textilfestékre.

Kreativ Otlethaz batikolo festek 

Kezdd a jó festékkel!

A Kreatív Ötletházban többféle minőségű és szebbnél szebb színű textilfestéket kínálunk. Az olcsóbb, de jól bevált termék mellett, a kiváló minőségű kiválóan használható termékből is választhatsz.

Kreativ Otlethaz batikolt polo

Hasznos, élvezetes időtöltés

Tábort szervezel? Gyerekeket, fiatalokat kell lekötnöd? Túl nagy a hőség és inkább a lakásban maradnál, vagy éppen rossz idő van és ki sem teszed a lábad a lakásból? Na, ekkor vedd elő a batikoláshoz beszerzett készleteidet és jöhet az alkotás. Garantált a jó szórakozás és kézzel fogható az eredmény.

Kreativ Otlethaz batikolas 

Kísérletezz bátran!

Csinálhatod a hagyományos módon, de akár belevetheted magad a legújabb batikolási technikákba is. A megszokott szivárványos minták mellett megjelentek a csíkok és az ombre hatású dekoráció is. További megoldásokkal is lehet kísérletezni, az internetről rengeteg ihletet tudsz meríteni.

Ha úgy gondolod, hogy van kedved belevágni a batikolásba, akkor várunk szeretettel a Kreatív Ötleházban, ahol nemcsak festéket kaphatsz, hanem a munkádhoz jó tanácsokat is.

Térkép

Hírlevél

az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom az kreativotlethaz.hu oldal hírlevelére

Facebook